Učestala PitanjA

(i Odgovori na ta pitanja)

Što je Open Play i kako pristupiti?

Open Play je organizirano vrijeme na terenu kada se igrači svih razina mogu pridružiti i igrati bez prethodnog dogovaranja partnera ili protivnika. To je odlična prilika da upoznaš nove ljude, usavršiš svoju igru i jednostavno uživaš u sportu. Svi su dobrodošli, bez obzira na iskustvo. Open Play uključuje 2h igre, uglavnom se igraju parovi, kotizacija iznosi 5 eura i najčešće se održava vikendom. Za pristup Open Play-u potrebno je prijaviti se putem naše WhatsApp zajednice (link). Učlani se u “Open Play” grupu unutar zajednice i sudjeluju u prijavama za Open Play koje objavljujemo svaki tjedan.

Koje pogodnosti ostvarujem korištenjem MultiSport-a i PassSport-a?

Svaki MultiSport ili PassSport umanjuju cijenu jednosatnog termina za 1/4, odnosno 25%. Znači, potrebne su 4 MultiSport kartice ili PassSporta za 1h besplatne igre. Ova pogodnost ne uključuje najam opreme. Također, Open Play ne može biti plaćen putem MultiSporta ili PassSporta

Kako se učlaniti u Pickleball klub 002?

Upisnicu u Pickleball klub 002 zatraži na našoj recepciji. Godišnja članarina za 2024. godinu iznosi 5 eura. Prilikom upisa ostvaruješ pravo na jedno besplatano sudjelovanje u Open Playu.

Ne znam igrati. Što da radim?

Ako nikad nisi igrao pickleball, nema razloga za brigu! Pickleball je jako pristupačan sport za početnike. Za tebe imamo nekoliko opcija:

  1. Prvi dolazak. Slobodno se javi na recepciji kluba. Svi naši zaposlenici su iskusni igrači pickleballa i tu su da odgovore na sva tvoja pitanja. Rado će te naučiti pravilima igre i pokazati ti osnovne udarce.
  2. Pickleball zajednica. Priključi se Open Play-u i pickleball zajednici. Pickleball je izuzetno društven sport gdje ćeš lako upoznati nove prijatelje s kojima možeš učiti i usavršavati svoju igru.
  3. Unajmi trenera. Profesionalci ipak znaju najbolje. Više o privatnim i grupnim treninzima možeš saznati ovdje.
Nemam opremu. Što da radim?

Profesionalne i basic rekete možeš unajmiti ili kupiti u Pickleball centru. Loptice za igru uključene su u najam terena.

Gdje kupiti pickleball opremu?

Kod nas! Joola je partner Pickleball kluba 002 i njihovu opremu za pickleball možeš naručiti ili kupiti u našem klubu. Na ovom linku možeš pronaći sav dostupan pickleball asortiman. Javi nam se ukoliko nađeš nešto što ti se sviđa. Također, prati novosti i društvene mreže za ekskluzivne ponude i akcijske cijene.

Što ako pada kiša?

U slučaju kiše, svi nadolazeći termini se otkazuju. Ne moraš brinuti hoće li ili neće biti moguće igrati pickleball – javit ćemo ti! Korisnici Sporty+ aplikacije dobit će obavijest o otkazivanju termina zbog loših vremenskih uvjeta. Isto tako, javit ćemo ti i kada se vremenski uvjeti poprave. Ukoliko je tvoj termin prekinut zbog lošeg vremena, platit ćeš samo onoliko koliko si igrao/la.

To je nešto slično padelu, jel tako?

Nope, ali ne trebaš nam vjerovati. Najbolji način je da dođeš i sam/a se uvjeriš. 😎

Gdje dobiti pravovremene informacije o događanjima u klubu?

Za svakog ponešto:

  1. Naš website.
  2. Naš instagram profil.
  3. Naš tiktok profil.
  4. Sporty+ aplikacija.
  5. WhatsApp zajednica.
  6. Na recepciji kluba.

Za sva goruća pitanja tu je naš kontakt obrazac.

Koji sadržaji su dostupni u Pickleball centru?

Osim terena za igru, u centru su dostupne ženska i muška svlačionica sa pripadajućim lockerima, tuševima i WC-om. A tu je i prostor za druženje prije i nakon igre. Svog limenog ljubimca možeš parkirati ispred kluba (III. parkirna zona), a do samog ulaza u centar postoje i stalci za vezanje bicikla.

Nisam pronašao/la odgovor na svoja pitanja.

Slobodno nam se obrati putem našeg kontakt obrasca. Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku. Tko zna, možda neka od tvojih pitanja završe na ovoj listi. Isto tako, rado ćemo poslušati sve tvoje primjedbe, pohvale i ideje.