prvi pickleball croatian open banner

1. Pickleball croatian open

,

1. PICKLEBALL CROATIAN OPEN

PRVI MEÐUNARODNI PICKLEBALL TURNIR U ZAGREBU!

S ponosom najavljujemo prvi međunarodni Pickleball Croatian Open turnir koji će se održat 28. i 29. rujna, 2024. na adresi Veslačka ulica 26A u Zagrebu. Namijenjen je svim ljubiteljima pickleballa, bez obzira na iskustvo. Idealna prilika da pokažete svoje vještine i sudjelujete u natjecanju koje okuplja igrače iz cijele regije.

Natjecanje je podijeljeno u dvije razine – intermediate (srednja) i advanced (napredna). Prvi dan turnira rezerviran je za mečeve parova (doubles), dok će se pojedinačni (singles) mečevi održati u nedjelju 29. rujna. Osim medalja za prva tri mjesta, osigurane su i vrijedne nagrade u obliku vrhunske JOOLA sportske opreme, koja uključuje profesionalne rekete, torbe i loptice.

Svi sudionici i gledatelji mogu očekivati vrhunsku sportsku atmosferu i priliku za druženje s ljubiteljima pickleballa!

KAKO SE PRIJAVITI i sudjelovati?

Kako bi sudjelovali na 1. Pickleball Croatian Open-u, svi igrači trebaju ispuniti kratak formular dostupan putem linka ispod. Kotizacija iznosi 20 eura po osobi po kategoriji (parovi ili pojedinačno natjecanje) i 30 eura po osobi ukoliko se natječete u obije kategorije. Ulaz za gledatelje je slobodan. Kotizacije ćemo prikupiti na dan turnira, a rok za prijavu je 22. rujna, 2024. Tu je i naš kontakt formular ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja. Vidimo se!