liga pickleball zagreb

Prva Pickleball Liga

,

Kreće Prva Pickleball Liga!

Što je PICKLEBALL LIGA?

Hmm… Možda najbolje krenuti ispočetka… Pickleball je novi sport koji kombinira elemente tenisa, badmintona i stolnog tenisa. Igra se reketima i laganom plastičnom lopticom, te je jako pristupačan, dinamičan i jednostavnih pravila. Prvi pickleball centar u Hrvatskoj, Klub 002, otvoren je kako bi postao mjesto okupljanja zaljubljenika u pickleball i svih drugih koji će to tek postati!

Prva Pickleball Liga je nastala upravo s tim ciljem – natjecanje koje spaja zabavu, rekreaciju i sportski duh. Ovdje su dobrodošli svi, od potpunih početnika do iskusnih igrača. Ovo natjecanje pruža ne samo priliku za usavršavanje igre, već i za druženje i upoznavanje novih prijatelja unutar zajednice. Naravno, tu je i mogućnost osvajanja lijepih nagrada za one najuspješnije!

KOJI JE FORMAT LIGE?

Liga je organizirana u ciklusima, od kojih svaki traje mjesec dana. Igra se u parovima, a natjecatelji su podijeljeni u jakosne skupine s obzirom na njihovu razinu igre. Svaka skupina sadrži pet parova, koji tijekom ciklusa igraju međusobno po jedan meč. Mečevi se igraju na dva dobivena seta. Na kraju svakog ciklusa, pobjednici skupina osvajaju nagrade i napreduju u viši rang u slijedećem ciklusu. Zadnji u skupini, na žalost, idu u nižu jakosnu skupinu. Ovaj sustav ne samo da potiče zdravu konkurenciju, i uzbudljive mečeve, već omogućuje igračima kontinuirani napredak u igri.

Muški, ženski ili mix parovi? Apsolutno sve kombinacije su dobro došle. Mogu i bake i djedovi, susjede, autolimari i dimnjačari. Ako uvidimo da postoji potreba onda ćemo napraviti zasebne grupe.

Što je sa singlom? Bez brige, bit ce i liga za igrače singla. Parovi su samo prvi ciklus – da se malo uhodamo.

KAD KREĆE?

Prvi ciklus započinje 1. rujna i traje do 30. rujna.

Kako se prijaviti?

Prijave za sudjelovanje moguće su samo osobno, na recepciji kluba (Veslačka ul. 26A, 10000, Zagreb). Trenutno izradujemo i službenu stranicu lige koja će sadržavati sve informacije i olakšati postupak prijave.

Prilikom prijave, potrebno je uplatiti kotizaciju od 30 € po paru.

Prijave traju do 26.8., a kotizaciju je potrebno platiti najkasnije dva dana prije početka ciklusa, kako bi ste osigurali mjesto u ligi. Također, preporučujemo da se prijavite što ranije, jer broj mjesta može biti ograničen.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno se obratite našem osoblju na recepciji ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža.

Radujemo se vašem dolasku i želimo vam puno uspjeha u natjecanju!